Privécursussen

 

Een privécursus babymassage bied ik aan op maat aangeboden zodat we alle rekening kunnen houden met de wensen van jou en het kindje.

Tijdens de standaardcursus (3 lessen van ongeveer een uur) leer je de algehele babymassage inclusief babyyoga. 

Dit lijkt qua inhoud heel erg op de groepscursus alleen is er alle ruimte om naar de reactie en wensen van jouw baby te luisteren en ingaan. Samen voelen we in waar de behoefte van jouw kindje ligt en kijken we hoe we de massage zo prettig mogelijk kunnen laten verlopen.
Dit alles in jullie eigen vertrouwde omgeving en op een passend tijdstip.

De standaard privé cursus aan huis kost € 110,- inclusief massageolie en naslagwerk, exclusief reiskosten vanuit Hengelo Noord.

Past dit helemaal bij jullie, neem dan even contact met me op …

Sonja Bleijerveld
babymassage Hengelo
cursus babymassage
Babymassage Twente 2

Ook bied ik de mogelijkheid een cursus te volgen speciaal gericht op de specifieke klachten, of kwaaltjes van jouw kleintje. 

Tijdens de extra zorg cursus (3 lessen van ongeveer 1 uur) ga ik kijken hoe we samen de kunnen zorgen dat jouw kindje lekkerder in zijn vel komt te zitten door middel van babymassage en babyyogaoefeningen.

Denk hierbij aan kindjes met (veel) darmkrampjes, overstrekken, een voorkeurshouding, huilbaby's, tandjes die doorkomen etc.

Vaak masseer ik de eerste les zelf het kindje om goed in te kunnen voelen wat hij of zij nodig heeft. Als ouder kun je dan oefenen op de pop. Les 2 en 3 masseer je zelf je kindje aan de hand van een speciaal op maat gemaakte cursus gericht op de behoeften van jouw baby.

Deze cursus is een mooie manier om eventueel naast reguliere zorg, vol aandacht en plezier je kindje verlichting te geven en positief te helpen ontwikkelen.

De extra zorg cursus aan huis kost € 140,- inclusief massageolie en naslagwerk, exclusief reiskosten vanuit Hengelo Noord.

Wil je je opgeven? Dat kan via de mail.

Zwanger?
Wil je op de hoogte gehouden worden van de komende cursussen, stuur me dan even een mailtje.

Wil je mij wat vragen? …  Ik vind het leuk als je contact met me opneemt!

Ook leuk als cadeau voor een babyshower of kraamvisitie, een cadeaubon van Babymassage Sonja Bleijerveld!
Vanaf €10,- via de mail of post geleverd 
Mail me de naam en het gewenste bedrag.

baby
Contactformulier
Wat anderen zeggen
Wat anderen zeggen

Privécursussen