Kinderyoga


Bij ouder-kind yoga kun je samen je dreumes of peuter van 1,5 tot 3 jaar genieten van yoga en alles wat daarbij hoort. Dit kun je bijvoorbeeld doen als vervolg op de cursus babymassage of juist als een voorloper op peuterdans, waar de kinderen alweer veel meer zelf kunnen. Maar ook zonder een voorloper of vervolg is deze cursus erg leuk!

Vanaf een jaar of 1,5 kun je starten met ouder-kind yoga, natuurlijk ontwikkelt ieder kind zich in zijn eigen tempo en kun je als ouder het beste inschatten wanneer je kindje er klaar voor is. In principe als je kindje kan staan en een paar stapjes lopen, kun je al meedoen. De yoga oefeningen stimuleren de fysieke en mentale ontwikkeling.

Ouder-kind yoga is een mooie manier om samen lekker fysiek bezig te zijn. Dit doen we door plezier te maken en ook te ontspannen. In een kleine groep (3-6 koppels) doen we yoga-oefeningen, spelletjes, massage, dansjes en nog veel meer. Samen mogen jullie op ontdekking gaan en het contact en vertrouwen stimuleren.

 

 

Ouder-kindyoga brengt

 een vast moment in de week echt samen met je kind

 zowel inspanning als ontspanning

 samenwerken met elkaar

 versterking van de ouder-kind band

 concentratie en (zelf-)vertrouwen

 

De lessen ouder-kind yoga voor kinderen van 1,5 tot 3 jaar worden gegeven op woensdag 11.00 - 11.30 uur in de zaal van Tuindorpbad, Vijverlaan 63, Hengelo.

 

Elke groepscursus (3-6 ouders met kind) bestaat uit 8 lessen van 30 minuten voor € 60,-

Cursus Ouder-kind yoga start bij voldoende deelname.

 

Ben je op zoek naar ouder-kind yoga of kinderyoga voor oudere kids? Neem dan contact met mij op.